Holeshot Event AB

Snowball 4000 Schedule

Schedule!

Official for Snowball 4000 2015

 

 

--Dragrace 201m--Hillclimb--Design pris Hjälm/Kläder—Snabbaste Acc 50m—Party--Tshirt---Värdinnor--

--Dekaler--Fotografering--Film--Tips o Trix—Ölprovning---Badtunna--Bastu--Pokaler--Frågesport--Sponsorrace--Dekaler/Stickers--

--Fina leder—Högt tempo—Snabba kurvor—Skog—Fjäll--Myr--Sjö--Och mycke mer

 

 

 

 

Torsdag/ 12 mars

 

Förare samlas vid Tjärnvallens Ip senast kl 10,00 för kortege upp till torget och invigning av årets tour. (Satsa nu på snygga maskiner och snygga kläder/Hjälm)


 

Kl 1100 Samling på torget vid Ica i  Vilhelmina centrum, Fotografering, press och genomgång av hela touren på ramp med speaker av alla team. KL 1200 avresa mot Umnäs skoterhotell som har den rätta skoteratmosfären för övernattning,Skönt  häng i baren  och en öl på skotermusee´t och varma badtunnor väntar oss Ankomst ca 1530. Samling och parkering för media och fotografering.

 

Middag ca kl 1830 med god köttbit och varm öl.


 

 

Fredag/ 13 mars

 

Efter en god frukost startar vi resan mot Välkända världsmästarbryn Tärnaby, skön körning en god utelunch och självklart våra häftiga tävlingar, dragracing och hillclimb,  ca kl 16 00 är vi framme i Tärnaby  övernattar vi på Fjällbyn, där kan ni sitta i deras sköna pub och ägna en tanke åt Ingemar Stenmark som på 70 talet gav många trötta skolungdomar och fabriksarbetare en chans till vila under hans direktsända åk. Till middag ca 1900, Fjällbyns mycket speciella amerikanska Barbeque buffé,  sedan ordnas det ölprovning DJ och en skön kväll med bra häng!

 

 

 

Lördag/ 14 mars

 

Frukost och avfärd mot ett så ovanligt slutmål som Norge. Det har förut inte varit tillåtet att köra i Norge, men nu har vi den unika möjligheten att korsa gränsen till vårt härliga grannland för att slutligen nå målet och slutfesten som Norge lovat skall slå Svenskarnas med råge, Ca 1700 ankomst till Mosjöen hotell där det blir media och fotografering/film för kommande exponering på hemsidor och tidningar.  Incheckning och relax innan middagen ca 2000 med tillhörande Snowball 4000 MAIN party Norwegian style!! 

Söndag/ 15 mars

Alvedon och hemresa. Frukost/brunch 0930. Resa tillbaka går med egna bilar eller skoter. Vill du dock köra skoter är det fritt.

 

 

För de som önskar kommer vi att kunna leverera era bilar till Norge. Ta kontakt med Sune Andersson 0703174919.

 

 

STARTAVGIFT BETALAS OMG VID ANMÄLAN DOCK SENAST 29 DEC 2014.

 

FÖRRA ÅRETS DELTAGARE HAR FÖRTUR TILL ANGIVNA PLATSER. EFTER 29 DECEMBER SLÄPPS RESTPLATSER.

 

Kostnad för 2015 års tour 12500skr inklusive moms.  Betalas omg till Paypal konto Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Ring Sune Andersson koordinator vid frågor om kontantfaktura med momsspec och referens. 0703174919.

 

 

 

 VID EV  AVBOKNING BETALAS HALVA AVGIFTEN TILLBAKA.  Avbokning  20dagar innan start återbetals inte avgiften. 

 

 

--Dragrace 201m--Hillclimb--Design pris Hjälm/Kläder—Snabbaste Acc 50m—Party

--Dekaler--Fotografering--Film--Tips o Trix—Ölprovning---Badtunna--Bastu--Pokaler--Frågesport--Sponsorrace--Dekaler/Stickers--Tshirt--

--Fina leder—Högt tempo—Snabba kurvor—Skog—Fjäll--Myr--Sjö--Och mycke mer

 

©Holeshotevent.com 2013

Top Desktop version